Zoeken naar vanwaar je bent te

Uw zoekactie voor vanwaar je bent te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Black zoekt massage en meer
Bij deze ben ik op zoek naar een massage met zin en passie. Meer kan bij klik vooral al je ervaren bent. Graag reactie met voldoende info. Ik kan ontvangen en verplaatsen indien nodig.  
gie 52 jaar Antwerpen - Dessel
geile zuigslet
Iemand geil in de buurt van deze geile kempenaar? Ik kom je van je volle ballen afhelpen mits je gezond proper en discreet bent. Ik verplaats me graag voor een lekkere pijplul naar Mol retie dessel arendonk geel lommel Stuur maar as je geil staat en lekker wil gepijpt worden  
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Leuk avontuurtje
Deze bi top zoekt een leuk avontuurtje voor deze middag/avond. Alles is bespreekbaar mogelijk, discretie is wel zeer belangrijk voor mij. Ik kan zelf niet ontvangen verplaats me in de buurt. Het zou leuk zijn als je wat onderdanig bent en misschien wel speeltjes hebt die we kunnen gebruiken. Een cardate is ook mogelijk  
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek jonge gast.
Zoek jonge gast die discreet bij mij langs komt viir soft- date.. Ben 1m70,73. Graag reageren met volledige stats en van waar je bent. Reactie met foto krijgt voorrang.              
Dominant 20 jaar Antwerpen - Hulshout
Kinky sub gezocht
Jij bent een slaaf. Stuur me je meest kinky fantasie door. Vermeld leeftijd.  
Pijper 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Bibot 31 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Bi bottom zndr ervaring zkt Top/Dom
Bi bottom zonder ervaring heeft licht onderdanig kantje ontdekt. Welke Top/Dom/Daddy heeft interesse om een beginnend lust sletje op te leren (geen intimiteit) Discretie & hygiëne zijn kernwoorden! Jij bent geduldig, wil mij trainen en anaal ontmaagden en verder wil ik luisteren naar jullie voorstel.  
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opa gezocht voor regelmatig
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn. Bent u bottom. Pijpt u graag. Rimt u graag. Ik zou graag iets opbouwen als sexbuddy. Graag in oost- Vlaanderen. In de week altijd na 16u af te spreken. Graag een eerlijk antwoord met foto, met wat u zoekt. Ik heb behaarde pik. Hopelijk na lang zoeken nu wel eens een eerlijke reactie. Hopelijk tot snel. Respect en hygiëne zijn voor mij zeer bela gelijk. Eerste maal afspreken zou voor morgen zijn om 17u30 of woensdag om 16u30.  
Bear 28 jaar West-Vlaanderen - Menen
4 chubs
Hey zoals de titel het zegt ben ik op zoek naar chubs, behaard of niet maakt niet uit zolang je discreet en bottom bent. Wat ik juist zoek is een chub van rond mijn leeftijd om samen naar feestjes te gaan en om daarna te afterpartyen bij u of bij mij. Chfr is wel een must want daar draait deze advertentie om. 28 - 180 - 86 13x4,5 very openmindend. Tot snel!  
Harry 25 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Bot/pijpslet zkt oudere top
24 189 98 op zoek naar geile oudere top voor vanavond regio harelbeke/wevelgem. stats meesturen en van welke gemeente je bent aub, met foto's van uw lul (die krijgen voorrang ;) ). ik kan niet ontv maar wel verpl, outdoor of car  

Bot/pijpslet zkt oudere top
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10